Over HVÍTA HÚSIÐ

Het witte huisje

Ons huisje in de Hargerpolder ligt op loopafstand van een prachtig strand en het duingebied van Schoorl.

Het huis is vrijstaand met tuin en staat op het erf van een oude stolpboerderij. Het heeft een open keuken/woonkamer en openslaande deuren naar de tuin. Op de begane grond in de gang is de badkamer met kleine wastafel en toilet. 
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, waarvan 1 kamer met 3 éénpersoonsbedden met wastafel en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Vanuit de tuin heb je een fantastisch uitzicht over de polder en kun je genieten van een prachtige zonsondergang of voor de vroege vogels een zonsopkomst.

Begane grond
Woonkamer, open keuken, badkamer met toilet, douche en kleine wastafel

Eerste verdieping
Twee slaapkamers, 1 tweepersoons bed en 3 éénpersoons bedden, wastafel

De open keuken in de woonkamer is voorzien van een 4 pits fornuis met oven, espresso apparaat, koelkast met klein vriesvak en vaatwasser.

De twee slaapkamers zijn niet voorzien van beddengoed. Kussens en dekbedden zijn aanwezig.

De houtkachel in de woonkamer zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Voor het gebruik van de houtkachel, zie de huisregels.

Naast het huisje is er 1 parkeerplaats, waar 1 grote of 2 kleine auto’s achter elkaar geparkeerd kunnen worden. Alle andere plaatsen zijn bedoeld voor de bewoners van de boerderij. 

Achter het huisje bevindt zich een ruime tuin met verschillende zitplekken zodat u de hele dag kunt genieten van de zon. Achter in de tuin is een mooie vijver.

Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg. 

Gratis Wi-Fi aanwezig. Verder hebben we televisie en Netflix. Instructies vindt u in de huisregels.

Het huis staat op eigen grond met aan de zijkant en achterkant tuin en met een prachtig uitzicht over de polder richting de oude Hondsbossche Zeewering.

De tuin heeft een grasveld, een paar terrassen met meubilair en achterin een kleine vijver die dienst doet als kikker- en paddenpoel.
Woonkamer, keuken en badkamer zijn onlangs vernieuwd en er is een houtkachel geplaatst.

Naast het huis is eigen parkeerplaats voor 1 grote of twee kleine auto’s achter elkaar.

De rest van het terrein behoort tot de paardenstoeterij Strandhólar met IJslandse paarden en is niet vrij toegankelijk. Het betreft hier sport/wedstrijdpaarden, die niet gevoerd of geaaid mogen worden.